Posted by : SAFKA Wednesday, June 26, 2013

Suomen antifasistinen komitea on liittynyt Tarton Krooks-pubin vastaiseen boikottiin. Pubissa pidettiin 25. toukokuuta 2013 virolaisten ja suomalaisten natsibändien yhteiskonsertti. Kehotamme myös muita järjestöjä ja kansalaisia liittymään boikottiin tätä demokratian ja avoimen yhteiskunnan vastaista kansainvälistä propagandaa vastaan.

Suomen antifasistinen komitea on jo aiemmin hälyttänyt Suomessa toimivan antifasismin nimeä ja Suomen kansaa halventavan viharyhmän toiminnasta. Johan Bäckmanin johtama ryhmä levittää totalitaristista ja antisemitististä propagandaa venäläisten ääriliikkeiden ja viranomaisten tuella.

Boikotin teksti:

25. toukokuuta 2013 pidettiin Tarton Krooks-pubissa natsismia kannattavien yhtyeiden konsertti, minkä aikana lavalla riippui myös hakaristilippu. Viron oikeusviranomaisten mukaan kyse ei ollut rikoksesta, ja äärioikeistolainen liikehdintä Virossa on kuulemma marginaalista.

30. toukokuuta mennessä yksikään virolainen valtakunnan tason tai paikallishallinnon poliittinen päättäjä ei ole tuominnut Krooks-pubin toimintaa julkisesti. Krooks-pubi ei ole pyytänyt anteeksi sitä, että se antoi pitää mainitun konsertin pubin tiloissa.

Rivikansalainen voi tästä tehdä johtopäätöksen, että jos natsipropagandaa saa levittää Tarton keskustassa, niin sitä voi levittää missä tahansa. Onko natsismista tulemassa uusi normi ja luonnollinen osa meidän kaupunki- ja oikeustilaa?

Me emme voi millään hyväksyä tällaista johtopäätöstä, koska natsismi on olemukseltaan vihaa lietsova ja rikollinen ideologia, millä ei pitäisi olla oikeutusta Virossa ja Euroopassa. Oikea aika natsismin kitkemiseksi on nimenomaan silloin, kun se on (vielä) marginaalinen ilmiö.

Siksi julistamme julkisen boikotin Krooks-pubia vastaan siihen asti kunnes pubin johto pyytää julkisesti anteeksi sitä, että mainittu tapahtuma pidettiin pubin tiloissa.

Kehotamme kaikkia kansalaisia, kansalaisjärjestöjä, yrityksiä ja muita organisaatioita, jotka tuomitsevat Krooks-pubin toiminnan ja jotka haluavat elää natsismista vapaassa Virossa, liittymään boikottiin.

Boikottiin liittyneiden allekirjoitukset löytyvät kampanjan Facebook-sivulta:

https://www.facebook.com/BoikottPubileKrooks

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Tags

Antifa Antifascism Antifašism Antifasismi Antisemitism Antisemitismi Black Ribbon Day Boikott Bolshevism Bolshevismi Caucasus Chechnya Children Communism Crimea Dagestan Democracy Demokrati Demokratia Eesti Elections Eurooppa Europe Fascism Fašism Fasismi Finland Folkmord Free Speech FSB Genocide Georgia Hague Hate Speech Helsinki Historia History Hitler Holodomor Homofobia Homophobia Human Rights ICC Ihmisoikeudet Independence Itsenäisyys Journalism Journalismi Justice Kansanmurha Kaukasia Kavkaz Center Kirkko Kommunismi Krig Krigsförbrytelse Ksenofobia Laki Lapset Mannerheim Media Mustan nauhan päivä Muukalaisviha Natsism Natsismi Nazism Neuvostoliitto Perustuslaki Propaganda Putin Racism Rasismi Russia Russofobia Russophobia Ryssland SAFKA Sananvapaus Security Självständighet Soome Sota Sotarikokset Sotasyyllisyys Soviet Union Sovjetunion Stalin Stalinism Stalinismi Suomi Syria Syyria Talvisota Tampere Tartu Terrorism Terrorismi Totalitarianism Totalitarism Totalitarismi Tshetshenia Turvallisuus Ukraina Ukraine Uskonto USSR V Day Vaalit Världskrig Venäjä Vihapuhe Viro Voitonpäivä War War Crimes War Guilt WWII Xenophobia Антисемитизм Антифашизм Безопасность Бойкот ВОВ Военные преступления Война Выборы Геноцид Голодомор Гомофобия Демократия Демократія День Победы Дети Европа Європа История Коммунизм Комунізм Конституция Ксенофобия Нацизм Независимость ПЖиВ Права человека Пропаганда Путин Радянський Союз Расизм Росія Россия Русофобия Свобода слова Советский Союз СРСР СССР Сталин Сталинизм Сталінізм Тампере Тоталитаризм Тоталітаризм Трибунал Украина Україна Фашизм Финляндия ФСБ Хельсинки Чечня Эстония
Powered by Blogger.

Copyright © SAFKA | Metrominimalist | Powered by Blogger | Designed by Johanes Djogan